Teamaktiviteter - Kysthotellet

STÆRKE EVENTS NÆR AARHUS – VI HJÆLPER DIG MED AT KOMME SIKKERT I MÅL!

Hos Kysthotellet Djursland tilbyder vi meget mere end facilitering af mødelokaler og hotelværelser samt servering af gastronomiske godter. Vi hjælper også med indholdet i jeres mødeprogram og tilbyder et bredt udvalg af firmaevents. Gennem vores store kendskab til Østjylland, Midtjylland og Djursland nær Aarhus trækker vi på lange og mange erfaringer, når der skal arrangeres små og store events. Vi har en lang række gode samarbejdspartnere på Djursland – heriblandt Kyst og Fjordcentret, Carsten Brandt PersonaleUdvikling og Ree Park, som alle ved en hel masse om gode og værdiskabende firmaevents, der har til formål at styrke jeres team og skabe innovativ tankegang.

Uanset indhold i jeres event har vi altid for øje, at der skal skabes værdi, og at samarbejdet i teamet skal løftes til et højere niveau. Det kan være i form af en icebreaker, et frikvarter som booster energien, et større kendskab til hinandens styrker og svagheder – og ved at få fællesskabsfølelsen trænet og intensiveret.

KOMBINER DET FAGLIGE PROGRAM MED VÆRDISKABENDE AKTIVITETER

NATUREN KALDER PÅ AKTIVE OG ANDERLEDES ARBEJDSFORMER

BRUG OS SOM SPARRINGSPARTNER – ALLE EVENTS TILPASSES JERES ØNSKER

Firmaevents kan stykkes sammen på utallige måder, og intet event er for stort eller for lille. Ved at sætte os grundigt ind i jeres behov – og selvfølgelig med udgangspunkt i jeres ønsker og idéer – tilpasser vi jeres firmaevent, så indholdet skaber størst mulig værdi. Alle events kan kombineres på kryds og tværs og med fagligt indhold fra jeres – eller måske fra en helt anden branche.

Ønsker i at skabe sammenhold og styrke relationerne på tværs af organisationen? Vi arrangerer I samarbejde med Tikiøb Event en række teambuildingsøvelser, hvor bl.a. kommunikation, koordinering og kreativiteten bliver udfordret. Prøv den innovative CLOUD Challenge. Et moderne GPS-løb hvor intelligente IT-løsninger leder jeres hold på opgavebaserede eventyr. Skal der være fart over feltet anbefaler vi, at tage på ATV-safari eller tag på cykeltur i den smukke natur der omgiver Djursland.  

Hvis jeres ønsker ligger i en helt anden boldgade, så lad os tage en snak om, hvordan vi kan specialdesigne det rigtige arrangement for jer.

Se et udsnit af de mange muligheder for events, vi kan tilbyde jer på Djursland, kun 40 minutters kørsel fra Aarhus (Østjylland / Midtjylland) i vores aktivitetskatalog herunder.

LAD OS STÅ FOR JERES TEAMBUILDING I ØSTJYLLAND

Vi har gjort dit arbejde lettere! Vi har både konferencekoordinatorer, meetovators og samarbejdspartnere, der tilsammen kan sikre dig et højere afkast på dit mødeprogram. Vi hjælper med at udvælge værktøjerne, og med at facilitere processen. Det er nemt, det virker, det kan passes ind i jeres program og vi tilbyder prismatch – altid.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG VÆR OPDATERET

REFERENCER MØDER, KONFERENCER & FESTER

KYSTHOTELLET+ FÅ MERE UD AF DIT OPHOLD PÅ DJURSLAND

Velkommen til Kysthotellet

For at hjælpe dig bedst på vej, så er vi interesseret i at vide hvad du er på udkig efter.

Hotel popup