Lokaler & Faciliteter - Kysthotellet

KYSTHOTELLET - TILBYDER ALT FRA INTIME MØDER TIL INTERNATIONALE KONFERENCER

Vi råder over 9 stilfulde mødelokaler, 25 hyggelige grupperum, 1 eksklusivt VIP-lokale, 1 farverigt kreativitetsrum og 160 smagfuldt indrettede værelser, alle belligende på Kysthotellet Djursland. Hver og et emmer de af vores store kærlighed til moderne kunst, retromøbler og danske designklassikere.

SMUKT UDSMYKKEDE GANGE OG HYGGEKROGE

Mødelokalerne og værelserne, som er fordelt over 13.000 kvadratmeter, bindes sammen af smukt udsmykkede gange og hyggekroge. Dertil kommer den højloftede foyer, som med sine farverige uldstole hylder retrostilen og indbyder til uformel snak i pauserne.

HOS OS FÅR DU ALTID GRATIS GRUPPERUM VED BESTILLING AF MØDEPAKKER

LOKALEOVERSIGT

Interaktivt oversigtskort


Hos Kysthotellet er sikre på, at vi har det hele rigtige lokale til jer. Vores største lokale kan huse op til 330 personer, hvilket betyder vi også kan afholde større konferencer.

Klik rundt på det interaktive kort og læs nærmere om vores lokaler som fordeler sig på 9 mødesale og 25 grupperum.

Interaktivt oversigtskort
Mødesal 3

Mødesal 3

Her er mødesal 3

TRYG TEKNISK SUPPORT UNDER JERES KONFERENCE

MODERNE UDSTYR OG HJÆLPEMIDLER SIKRER EN VELLYKKET KONFERENCE

Samtlige mødelokaler indeholder naturligvis moderne AV-udstyr og WiFi af den hurtigste slags. VIP-lokalet indeholder desuden videokonferenceudstyr – som også kan bestilles til de øvrige lokaler. Overalt er der mulighed for at koble sig på lukkede gruppenet. Vores tekniske supporter gennemgår altid lokaleudstyret med jer forud for en konference.

LAD OS ARRANGERE TRANSPORTEN

Uanset hvilken transport dit arrangement måtte kræve, kan vi være behjælpelige med planlægningen – Vi er eksperter i skræddersyede løsninger, også når det kommer til transporten. Kontakt os for et uforpligtende møde via nedenstående formular eller på telefon 8959 5959 – vi kommer gerne til jer, men I er også velkomne hos os, hvor mødet selvfølgelig ledsages af en rundvisning i vores smukke hus.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG VÆR OPDATERET

REFERENCER MØDER, KONFERENCER & FESTER

KYSTHOTELLET+ FÅ MERE UD AF DIT OPHOLD PÅ DJURSLAND

Velkommen til Kysthotellet

For at hjælpe dig bedst på vej, så er vi interesseret i at vide hvad du er på udkig efter.

Hotel popup