Konferencer - Kysthotellet

Konferencer

Konferencer

KoNFERENCER PÅ KYSTHOTELLET BETYDER MØDER MED FAGLIGT OG SOCIALT INDHOLD

Vores mål er at sikre de optimale rammer for jeres møde – vores ambition er, at I forlader Kysthotellet Djursland med gode oplevelser såvel fagligt som socialt. Vores ønske er at skabe en god atmosfære til læring og inspiration, og derfor er det vigtigt for os at levere service og kvalitet fra øverste hylde. Vores smukke og unikke lokaler samt tilhørende faciliteter ligger så godt som midt i Danmark, hvilket betyder at lige meget hvem og hvor mange der skal afsted, så giver det logistisk god mening at mødes på kysthotellet Djursland.

VI KAN DET HELE OG DÆKKER JERES BEHOV

Uanset om jeres behov er et mindre møde, en stor konference, et kursus dag eller flere, bestyrelses- og direktionsmøder eller en ryste-sammen-dag står vi klar til at skræddersy arrangementet efter jeres individuelle behov og ønsker.

Vi samarbejder med en række eksterne aktører, som kan tilføre jeres møde et ekstra tvist i form af en social aktivitet, og uanset om I vælger en aktivitet, der skal få pulsen op eller de små grå i gang, er der garanti for, at smilene kommer frem.

Med 13.000 kvadratmeter, ni unikke mødesale, 25 grupperum og et eksklusivt VIP-lokale er vi overbeviste om, at vi nok skal finde en løsning, der passer til jeres ønsker og behov. I alle mødesale er der diverse AV-udstyr, internetadgang, og vores tekniske afdeling sørger for, at det aftalte udstyr er på plads, når I ankommer.

UFORPLIGTENDE MØDE OG RUNDVISNING

Leder I efter de perfekte rammer for jeres konference i Midtjylland nær Aarhus og Randers, står vi klar til at byde jer velkommen midt mellem strand og skov. Kontakt os for et uforpligtende møde via nedenstående formular eller på telefon 8959 5959 – vi kommer gerne til jer, men I er også velkomne hos os, hvor mødet selvfølgelig ledsages af en rundvisning i vores smukke hus.

Logo Kysthotellet Djursland Grønt

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG VÆR OPDATERET

REFERENCER MØDER, KONFERENCER & FESTER

KYSTHOTELLET+ FÅ MERE UD AF DIT OPHOLD PÅ DJURSLAND

Velkommen til Kysthotellet

For at hjælpe dig bedst på vej, så er vi interesseret i at vide hvad du er på udkig efter.

Hotel popup