Firmafest & selskabslokaler - Kysthotellet

KYSTHOTELLET - ER SMUKKE SELSKABSLOKALER I GRENAA, NÆR AARHUS & RANDERS

En totaloplevelse midt mellem skov og strand
Når I holder firmafest, reception, fødselsdag eller konfirmation i selskabslokalerne på Kysthotellet Djursland, er intet overladt til tilfældighederne. Fra det indledende møde til arrangementets sidste punktum stræber vi efter at skabe en totaloplevelse, som I vil mindes med glæde.

Selskabslokalernes placering nær Aarhus og Randers, i Midtjylland midt mellem skov og strand bringer en naturlig skønhed med sig. Derfor er det helt oplagt at inddrage naturen. Måske var det noget med en boblende velkomstdrink i strandkanten eller en grillet godnatpølse under de store træer?

SÆSONEN SÆTTER SMAGEN AF DJURSLAND

HOLD JERES SÆRLIGE DAG MIDT I MELLEM SKOV OG STRAND

BÅDE STORE OG SMÅ BEGIVENHEDER

Vi lægger rammer til både det lille, intime selskab og den helt store fest for op til 200 inviterede. Vi har plads til henholdsvis 150 og 200 spisende gæster i vores to restauranter, og vi står klar til at forkæle jer og bidrage til en helt unik og personlig begivenhed nær Aarhus og Randers i Midtjylland, som ikke vil gå i glemmebogen. Udover at kræse for jeres smagsløg med mad lavet helt fra bunden, opmærksom og glad betjening og en scene ud over det sædvanlige, byder vi gerne ind med idéer til sjove indslag, temaer, musik og overraskelser.

LAD OS STÅ FOR DIT NÆSTE ARRANGEMENT

Vi skræddersyer gerne dit arrangement, og mulighederne er uendelige – Start f.eks. arrangementet med velkomstdrinks i vandkanten. Kontakt os og lad os høre dine tanker og forventninger til et uforglemmeligt arrangement.

Kysthotellet er beliggende på snuden af Østjylland / Djursland.

LENE OG MARTINS BRYLLUP KLIK HER OG LÆS ALLE VORES REFERENCER

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG VÆR OPDATERET

REFERENCER MØDER, KONFERENCER & FESTER

KYSTHOTELLET+ FÅ MERE UD AF DIT OPHOLD PÅ DJURSLAND

Velkommen til Kysthotellet

For at hjælpe dig bedst på vej, så er vi interesseret i at vide hvad du er på udkig efter.

Hotel popup