Møder & Konferencer - Kysthotellet

MØDE- & KONFERENCECENTER I GRENAA, NÆR AARHUS & RANDERS

Nærheden til naturen, indretningen og stemningen gør Kysthotellet
Djursland til et helt unikt sted at være gæst. 

Gennem et halvt århundrede har hotellet været hjemsted for læring og udvikling, og vi er derfor eksperter i at sætte scenen for den ultimative
konferenceoplevelse for både private virksomheder og offentlige institutioner. 
Vores arkitekttegnede hotel rummer 160 værelser, ni højloftede mødesale, et eksklusivt VIP-lokale og 25 grupperum, og vi kan dermed danne ramme om ethvert arrangement.

Uanset om I skal afholde kongresser, landsmøder, møder, konferencer mv., står vi klar til at tage varmt imod jer i vores 13.000 kvadratmeter store konferencecenter smukt beliggende mellem skov og strand og i kort afstand fra Aarhus og Randers. 

HOLD JERES KONFERENCE I NATURSKØNNE RAMMER NÆR AARHUS & RANDERS

4 STJERNEDE FACILITETER, GRATIS GRUPPERUM OG PARKERING

4-STJERNEDE KONFERENCEFACILITETER

Kysthotellet Djursland er et populært sted at holde møder, seminarer og konferencer. Som 4-stjernet konferencecenter er I sikret nogle fantastiske rammer for jeres arrangement – vores beliggenhed mellem skov og strand indbyder til skønne pauser, gåture i det grønne og er en oplevelse i sig selv.

Klassificeringen afspejler sig i alt – fra vores lokaleindretning, nyskabende og bæredygtige forplejning og personlige service, til vores tekniske faciliteter, der naturligvis altid er inkluderet i en mødepakke hos os. Derudover tilbyder vi altid gratis parkering og grupperum, når jeres arrangement afholdes på Kysthotellet Djursland. Har I deltagere fra udlandet ligger Aarhus Lufthavn blot 20 minutters kørsel herfra, og vi arrangerer naturligvis gerne transporten til og fra hotellet.

VI HAR LOKALER SOM PASSER TIL ALLE TYPER AF MØDER

Vores centrale beliggenhed i Østjylland – midt i noget af Danmarks smukkeste natur – gør Kysthotellet til et oplagt valg, når deltager fra hele landet skal samles. Vores lokaler er så forskellige i udtryk og størrelse, og dermed matcher vi alt lige fra det lille intime møde til store, internationale konferencer. 

MODERNE FACILITETER TIL JERES SALGSSTRATEGI OG SALGSMØDER

Kystvejens konferencecenter på Djursland er også det oplagte sted at afholde salgsmøder og strategimøder. Vores beliggenhed i naturskønne omgivelser på Østjyllands østkyst tæt på Randers og Aarhus giver både plads til inspiration, energi og store tanker, når I skal booste salget eller lægge strategien for de kommende år.

MØDE- OG KONFERENCEKOORDINATOR

Med vores full-service tilgang skræddersyer vi hvert møde, så det opfylder jeres ønsker og forventninger til at give den fuldendte oplevelse for alle. Vi varetager al planlægning inden jeres konference; om det er busturen, teambuilding, programmet, bordopstilling, AV-udstyr, blokke, kuglepenne eller aktiviteter, der kan styrke sammenholdet, er vi behjælpelige. I vil således opleve, at I kun skal forholde jer til én fast kontaktperson – uanset hvor mange samarbejdspartnere, der involveres i netop jeres arrangement. Vores mangeårige erfaring gør, at vi ved, hvad der fungerer. Derfor kan I trygt overlade planlægningen til os og have tillid til, at vi vil guide jer og sikre, at I opnår den bedst mulige konference til jeres gæster. 

Full-service er jeres garanti for, at vi planlægger ned i mindste detalje, og det gælder alt fra at arrangere aktiviteterne til jeres konference til at sørge for musik til festen. Med andre ord: Lad os stå for det hele og slip for unødig stress inden jeres konference. 

LAD OS STÅ FOR DET HELE OG SLIP FOR UNØDIG STRESS

UFORPLIGTENDE MØDE OG RUNDVISNING

Leder I efter de perfekte rammer for jeres konference i Midtjylland nær Aarhus og Randers, står vi klar til at byde jer velkommen midt mellem strand og skov. Kontakt os for et uforpligtende møde via nedenstående formular eller på telefon 8959 5959 – vi kommer gerne til jer, men I er også velkomne hos os, hvor mødet selvfølgelig ledsages af en rundvisning i vores smukke hus. 

Du kan i øvrigt læse flere facts om vores smukke hotel & konferencecenter lige her

Logo Kysthotellet Djursland Grønt

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG VÆR OPDATERET

REFERENCER MØDER, KONFERENCER & FESTER

KYSTHOTELLET+ FÅ MERE UD AF DIT OPHOLD PÅ DJURSLAND

Velkommen til Kysthotellet

For at hjælpe dig bedst på vej, så er vi interesseret i at vide hvad du er på udkig efter.

Hotel popup