Møder & Konferencer - Kysthotellet

MØDE- & KONFERENCECENTER I GRENAA, NÆR AARHUS & RANDERS

Lyset, stemningen og naturen gør Kysthotellet Djursland til et helt unikt sted. Hotellet har været hjemsted for læring og udvikling gennem et halvt århundrede, og vi er derfor eksperter i at sætte scenen for den ultimative konferenceoplevelse for både private virksomheder og offentlige institutioner. Med 160 værelser, 9 højloftede mødesale, 1 eksklusivt VIP-lokale og hele 25 forskelligartede grupperum, er Kysthotellet Djursland velegnet til ethvert arrangement. Uanset om I skal afholde kongresser, landsmøder, møder eller konferencer, står vi klar til at tage varmt imod jer i vores 13.000 kvadratmeter store konferencecenter på naturskønne Djursland lige ved strand og hav nær Aarhus og Randers, lokaliseret i Østjylland / Midtjylland.

NÆRVÆR OG AUTENTICITET

Vi befinder os langt fra kædekoncepter, men helt tæt på det, der er i centrum: Jer og jeres ønsker til den fuldendte konference! Der findes ikke én størrelse, som passer alle, og den erkendelse kommer klart til udtryk, når I gæster vores indbydende center i Østjylland / Midtjylland mellem skov og hav.

Skræddersyede møder, kurser og konferencer er i højsædet, og sammen med vores dygtige meetovation-certificerede konferencekoordinatorer tilrettelægger vi forløb, der opfylder jeres unikke behov.

HOLD JERES KONFERENCE I NATURSKØNNE RAMMER NÆR AARHUS & RANDERS

4 STJERNEDE FACILITETER, GRATIS GRUPPERUM OG PARKERING

FRA INTIME MØDER TIL INTERNATIONALE KONFERENCER

Vores centrale beliggenhed i østjylland, midt i Danmark, på næsen af naturskønne Djursland, gør Kysthotellet til et oplagt valg, når mange deltagere fra hele landet skal samles. Vores lokaler er så forskelligartede, at vi matcher alt fra små, intime møder til store, internationale konferencer.

4-STJERNEDE KONFERENCEFACILITETER

Kysthotellet Djursland er et populært sted at holde møder, seminarer og konferencer. Som 4-stjernet konferencecenter er du sikret nogle fantastiske rammer for dit arrangement, og vores skønne naturgrund indbyder til skønne pauser, gåture i det grønne og er en oplevelse i sig selv. Klassificeringen afspejler sig i alt – fra vores lokaleindretning, nyskabende og bæredygtige forplejning og personlige service, til vores tekniske faciliteter, der naturligvis altid er inkluderet i en mødepakke hos os – Derudover tilbyder vi altid gratis parkering og grupperum, når jeres arrangement afholdes på Kysthotellet Djursland.

Har I deltagere fra udlandet ligger Aarhus Lufthavn kun 20 min. herfra, og vi arrangerer naturligvis gerne transporten til og fra hotellet.

MODERNE TEKNISKE FACILITETER TIL JERES SALGSSTRATEGI- OG SALGSMØDER

Kystvejens konferencecenter på Djursland er også det oplagte sted at afholde salgsmøder og strategimøder. Vores beliggenhed i naturskønne omgivelser på Østjyllands østkyst tæt på Randers og Aarhus giver både plads til inspiration, energi og store tanker, når I skal booste salget eller lægge strategien for de kommende år.

FLEKSIBEL LOKALEINDRETNING

Vores 4-stjernede konferencecenter har en meget fleksibel lokaleindretning, så vi kan afholde salgsstrategi- og salgsmøder for både store og små virksomheder. Her er plads til både kreative indslag, teambuilding og fordybelse, og trænger hjernen til ro fra strategi og salg, har vi både skov og hav lige udenfor døren.
Vi har naturligvis alle moderne tekniske faciliteter til jeres strategi- og salgsmøder og tilbyder naturligvis også bæredygtige forplejning og diskret personlig service i forbindelse med salgsstrategi- og salgsmøder.

PLADS TIL INSPIRATION, ENERGI OG STORE TANKER TIL JERES SALGSSTRATEGI- OG SALGSMØDER

UFORPLIGTENDE MØDE OG RUNDVISNING

Leder I efter de perfekte rammer for jeres konference i Midtjylland nær Aarhus og Randers, står vi klar til at byde jer velkommen midt mellem strand og skov. Kontakt os for et uforpligtende møde via nedenstående formular eller på telefon 8959 5959 – vi kommer gerne til jer, men I er også velkomne hos os, hvor mødet selvfølgelig ledsages af en rundvisning i vores smukke hus. 

Du kan i øvrigt læse flere facts om vores smukke hotel & konferencecenter lige her

Logo Kysthotellet Djursland Grønt

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG VÆR OPDATERET

REFERENCER MØDER, KONFERENCER & FESTER

KYSTHOTELLET+ FÅ MERE UD AF DIT OPHOLD PÅ DJURSLAND