Beliggenhed & Transport - Kysthotellet

MIDT I LANDET – FØRSTE REVLE EFTER VANDET

Kysthotellet Djursland er placeret lige i midten af Danmark – på næsen af naturskønne Djursland. Uanset om jeres konferencedeltagere kommer fra nord, syd, øst eller vest er Kysthotellet Djursland et oplagt sted at samles.

BRUG (TRANSPORT)TIDEN FORNUFTIGT

Vi ved, at hvert minut er dyrebart og skal udnyttes bedst muligt. Vi sørger derfor gerne for let og billig transport, så I kan koncentrere jer om det vigtigste – selve arrangementet. Når vi sammen står for transporten betyder det, at du sikrer dine medarbejdere en rigtig god serviceoplevelse, at I kan udnytte transporttiden med netværksøvelser, faglige oplæg eller gennemgå dagens mødeprogram, og på den måde sikrer du også, at I holder tidsplanen i programmet.

AFSTANDE

Kysthotellet Djursland ligger placeret kun 5 minutter fra Grenaa Centrum, Grenaa Station og Grenaa Havn.

Aarhus Lufthavn – Grenaa: 20 min.
Aarhus – Grenaa: 45 min.
Randers – Grenaa: 40 min.
Odden Havn – Ebeltoft Havn: 45 min.
Odden Havn – Aarhus Havn: 70 min.

LET OG HURTIGT MED FLY

Det tager kun 20 minutter at komme til Grenaa fra Aarhus Lufthavn. Det betyder, at I fx kan tage et fly fra Københavns Lufthavn kl. 7:35 og være klar til mødestart på Kystvejens Konferencecenter kl. 9:00.

Se alle afgange og ankomster til Aarhus Lufthavn her, eller lad os hjælpe jer med planlægningen inkl. transport fra Aarhus Lufthavn.

CLEVER LADESTANDER

På Kysthotellet har vi en Clever ladestander som kan benyttes under dit ophold. Clever er en af landets førende leverandør af ladestander, og vi er glade for at kunne facilitere det til vores gæster med elbiler. Lade standeren finder du på vores gratis parkeringsplads lige foran hovedindgangen. 

Opstår der problemer eller spørgsmål kan man kontakte Clever – https://clever.dk/kontakt 

LAD KYSTHOTELLET ARRANGERE TRANSPORTEN

Uanset hvilken transport dit arrangement måtte kræve, kan vi være behjælpelige med planlægningen – Vi er eksperter i skræddersyede løsninger, også når det kommer til transporten. Kontakt os for et uforpligtende møde via nedenstående formular eller på telefon 8959 5959 – vi kommer gerne til jer, men I er også velkomne hos os, hvor mødet selvfølgelig ledsages af en rundvisning i vores smukke hus.

Logo Kysthotellet Djursland Grønt

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG VÆR OPDATERET

REFERENCER MØDER, KONFERENCER & FESTER

KYSTHOTELLET+ FÅ MERE UD AF DIT OPHOLD PÅ DJURSLAND

Velkommen til Kysthotellet

For at hjælpe dig bedst på vej, så er vi interesseret i at vide hvad du er på udkig efter.

Hotel popup