Overnatning - Kysthotellet

BOOK OVERNATNING I NATURSKØNNE OMGIVELSER PÅ KYSTHOTELLET

En overnatning på Kysthotellet Djursland er ensbetydende med fred og ro i naturskønne omgivelser. Vi ligger så langt fra storbyens larm og så tæt på havet, at man nærmest kan høre vandets beroligende brusen, når man lægger hovedet på puden om aftenen. I vores 160 lyse og smagfuldt indrettede værelser, med 330 sengepladser, er der derfor også næsten garanti for en fredfyldt nattesøvn.

Uanset om man kommer her som turist eller konferencedeltager, så har vi de ideelle overnatningsmuligheder for større grupper og enkeltpersoner, der forventer noget særligt at deres hoteloplevelse.

OMGIVET AF FUGLEFLØJT OG BØLGESKVULP

Hos os vil du få en helt særlig hoteloplevelse, når du vågner til lyden af kvidrende fugle, træernes hvislende blade og havets bølgeskvulp. I vores lyse, retro-inspirerede værelser, med udsigt til skønne naturomgivelser, er der plads til refleksion, ro eller de sidste arbejdsopgaver inden sengetid.

SOM AT KOMME HJEM

Vi befinder os langt fra kædekoncepter, og med en personlig og nærværende atmosfære, beskriver mange tilbagevendende konferencedeltagere det, som følelsen af at komme hjem. Vi skaber pladsen og hjerterum til samvær og forkælelse. Receptionen er åben alle dage mellem kl. 07:00 – 17:00, og kan være behjælpelige med alt fra information og vejledning til bookinger af dine oplevelser på Djursland.

Vil du booke?

Er du allerede sikker på, at du vil booke et ophold hos os? Så gøres det let og simpelt via vores online bookingformular. Denne finder du her eller ved at klikke på knappen herunder.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG VÆR OPDATERET

REFERENCER MØDER, KONFERENCER & FESTER

KYSTHOTELLET+ FÅ MERE UD AF DIT OPHOLD PÅ DJURSLAND

Velkommen til Kysthotellet

For at hjælpe dig bedst på vej, så er vi interesseret i at vide hvad du er på udkig efter.

Hotel popup