KUNST & DESIGN - Kysthotellet

ET HUS FOR DEN KRÆSNE ÆSTETIKER

Både arkitektonisk og kunstnerisk er Kysthotellet et hus for den kræsne æstetiker, som stiller store krav til sine fysiske omgivelser. Bag vores markante ydre står således den toneangivende arkitektduo Friis & Moltke, som på interiørsiden ledsages af så evigtgyldige designere som Arne Jacobsen og Børge Mogensen.

Retrostemningen, som løber gennem korridorerne og fylder de højloftede lokaler, er med til at gøre Kysthotellet til en moderne 60’er-tidslomme, som emmer af langtidsholdbar kvalitet. Læg dertil vores 650 kunstværker, som tæller både keramik, skulpturer, billeder, collager og malerier af nutidige, danske kunstnere – og der begynder at tegne sig et billede af vores inspirerende og udtryksfulde rammer.

DANSK RETRODESIGN OG TIDSLØSE DESIGNKLASSIKERE

ENKEL, ROBUST OG ÆRLIG I SIT SKULPTURELLE UDTRYK

KLASSISK FRIIS & MOLTKE

Bag vores markante arkitektur står 60’ernes toneangivende arkitektduo Friis & Moltke – grundlæggerne af det, som den dag i dag er et af landets mest prisvindende arkitektfirmaer.

Vores 13.000 kvadratmeter store hus er enkelt, robust og ærligt i sit skulpturelle udtryk, og de lange linjer er med til at give en fornemmelse af frihed og fravær af forhindringer. Det samme er den højloftede foyer og mødesalene, som giver et perfekt modspil til korridorernes længde.

OPLEV VORES UNIKKE KUNSTSAMLING

Kunst er et af de mest markante kendetegn ved Kysthotellet. Overalt i huset finder I keramik, skulpturer, billeder, collager og malerier, som er samlet gennem fire årtier, og der knytter sig en særlig historie til hvert eneste af de i alt 650 værker.

Langt størstedelen af samlingen, som er repræsentativ for dansk kunst fra 1960-2000, vil I frit kunne betragte i fællesrummene, mødesalene, grupperummene og korridorerne.

EN AF DANMARKS STØRSTE, PRIVATE KUNSTSAMLINGER

VI VÆRNER OM LANGTIDSHOLDBARE KVALITETSMØBLER

TAG PLADS I TIDLØSE DESIGNKLASSIKERE

Dansk retrodesign. Det er nok de ord, som bedst beskriver interiøret på Kysthotellet. Vi er ikke nostalgikere, som dvæler ved fortiden, men vi kender kvalitet – og derfor er vores hus beboet af danske designklassikere skabt af blandt andre Arne Jacobsen, Hans J. Wegner, Børge Mogensen og Verner Panton.

Vi synes, det er værd at værne om langtidsholdbare kvalitetsmøbler, som kun bliver smukkere med tiden, og som minder os om vores rødder. Præcis som vi synes, det er værd at værne om solide kvalitetskonferencer, der skaber langtidsholdbar læring og smukke minder.

NYHEDER SE SENESTE AKTIVITETER & NYHEDER

REFERENCER MØDER, KONFERENCER & FESTER

KYSTHOTELLET+ FÅ MERE UD AF DIT OPHOLD

Velkommen til Kysthotellet

For at hjælpe dig bedst på vej, så er vi interesseret i at vide hvad du er på udkig efter.

Hotel popup