Sparring & support - Kysthotellet

NÆRVÆRENDE OG PROFESSIONEL SPARRING I FORBINDELSE MED PLANLÆGNINGEN AF JERES ARRANGEMENT PÅ KYSTHOTELLET

Et møde eller en konference er en stor investering i dine medarbejdere, og vi ved, hvor afgørende det er, at du får så stort et afkast som muligt. Vores meetovation-certificerede konferencekoordinatorer står derfor også i spidsen for, at sikre jer de gode og værdifulde møder. De vil hjælpe jer med, at skræddersy et endnu bedre mødeprodukt, som passer præcis til formålet og sikrer jer højst muligt udbytte og effekt. De kender huset og Djursland til fingerspidserne, og på nærværende vis mestre de, at sætte sig ind i de forskellige behov, der kræves for at skabe uforglemmelige konferenceoplevelser.

Vi har desuden et kæmpe udbud af spændende aktiviteter og inspiration lige udenfor vores mødelokaler, og i vores område. Sammen med vores konferencekoordinatorer kan du finde ud af hvilke aktiviteter, der giver særlig god mening og værdi for jeres arrangement.

Kontakt vores konferencekoordinatorer på reception@kysthotellet.dk / tlf. 8959 5959

VI HAR SKARPT FOKUS PÅ AT SIKRE JER ET OPTIMALT MØDEPRODUKT

KOM TRYGT GENNEM DAGENS PROGRAM

Ved selve afviklingen af jeres arrangement, vil I få en af vores dygtige konferencekoordinatorer tilknyttet. Med mange års erfaring inden for afholdelse af møder og konferencer, vil hun guide jer trygt igennem dagens program, og sikre at alt forløber planmæssigt – eller hjælpe med at justere undervejs.Ved jeres ankomst vil I blive mødt af jeres konferencekoordinator, der byder jer velkommen og gennemgår programmet punkt for punkt, så vi sikrer, at alt er, som det skal være.

Vi er fleksible, og vores konferencekoordinatorer tager naturligvis hensyn til nye ændringer og ønsker, og der er mestre i at tilpasse, følge op og udvikle kreative løsninger på både lokaler, arbejdsmetoder, forplejning, borddækning og aktiviteter til socialt samvær.

STYR PÅ TEKNIKKEN

Ligesom vores konferencekoordinatorer står til rådighed under hele afviklingen af jeres arrangement, vil I også være i kontakt med vores tekniske afdeling, der tager sig kærligt af teknikken. Deres lager af opladere, adaptere, mikrofoner og andre dimsedutter er uendeligt. Hvad der måtte opstå af tekniske drillerier, får han ryddet af vejen med et fingerknips. De  gennemgår fra start lokaleudstyret med jer forud for en konference, og er herefter til rådighed fra kl. 08.00-16.00 under hele opholdet, ligesom I har mulighed for at tilkøbe teknisk support uden for dette tidsrum.

Vi tilbyder naturligvis alle former for hjælpemidler, som sikrer en vellykket konference.

UFORPLIGTENDE MØDE OG RUNDVISNING

Leder I efter de perfekte rammer for jeres konference i Midtjylland nær Aarhus og Randers, står vi klar til at byde jer velkommen midt mellem strand og skov. Kontakt os for et uforpligtende møde via nedenstående formular eller på telefon 8959 5959 – vi kommer gerne til jer, men I er også velkomne hos os, hvor mødet selvfølgelig ledsages af en rundvisning i vores smukke hus.

Logo Kysthotellet Djursland Grønt

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG VÆR OPDATERET

REFERENCER MØDER, KONFERENCER & FESTER

KYSTHOTELLET+ FÅ MERE UD AF DIT OPHOLD PÅ DJURSLAND

Velkommen til Kysthotellet

For at hjælpe dig bedst på vej, så er vi interesseret i at vide hvad du er på udkig efter.

Hotel popup