Kysthotellet Djursland | Resturant med passion for råvarerne!

Restaurant

Vi lægger rammer til både det lille intime selskab & den helt store fest!

maden på kysthotellet tilberedes af kokke med passion og omsorg for råvarerne.

Uanset om du er til fest, møde eller gæst på Kysthotellet, kommer vi ikke udenom, at forplejningen spiller en stor rolle i forhold til de oplevelser, man drager hjem med. Derfor ligger det os meget på sinde, at vores gæster bliver forkælet med lækker og veltillavet mad.

Fra vores restaurant er der en fantastisk udsigt til skoven, og den store terrasse indbyder til, at man indtager sin morgenmad i solskin, nyder skumringen med et glas rosé eller en kop kaffe eller bare nyder stilheden og synet af naturens sceneri.

Vores kompetente køkkenteam går op i, at maden skal mætte, smage godt, og at der er rigeligt. Som udgangspunkt fastlægges menû’erne af vores køkkenchef.

Kysthotellets restaurant tilbyder.

Åbningstider i restauranten: 

I uge 26+27+28+30+31 er der åbent mandag, onsdag og fredag – samt på udvalgte dage og ved arrangementer.

I uge 29 er der sommerbuffet mandag-fredag. 

Fra uge 32 er der åbent mandag til torsdag fra 18.00 – 21.00 samt på udvalgte dage og ved arrangementer

Kysthotellets lækre restaurant tilbyder –

  • 1 ret: 198 kr.
  • 2 retters aftenmenu: 278 kr.
  • 3 retters aftensmenu: 318 kr.

“Alle retter er baseret på køkkenchefens inspiration & valg af råvarer”

Vores receptionsteam er klar til at assistere jer med alle spørgsmål og behov under jeres besøg eller ophold. I er altid velkommen til at kontakte os.

Vi er her for at sikre, at jeres ophold er så behageligt og problemfrit som muligt.

Kontakt Kysthotellets reception HER

Vi ser frem til at byde jer velkommen! 

KØKKENCHEFEN UDTALER

Vores retter tager udgangspunkt i sæsonen råvarer, og vores dygtige kokke tør godt udfordre ”plejer”. Eksempelvis er en grøn chokolade som prikken over i’et på en dessert ikke et usædvanligt syn.

Synet vækker forundring, men når gæsterne smager på det, bliver smilet bredt, og overraskelsen ses tydeligt, når kokken efterfølgende fortæller om hemmeligheden bag den grønne farve.

Vi bager naturligvis selv vores brød, som akkompagneres af vores hjemmelavede mayo.

Bæredygtighed er vigtig for os, og vi benytter os i høj grad af lokale råvarer, ligesom vi gør en aktiv indsats for at reducere madspild.

Har du eller dine gæster særlige kosthensyn, forsøger vi altid at imødekomme dette, ligesom vi altid er klar til at inspirere jer og komme med gode idéer til forplejningen.

LOKALE, SÆSONBETONEDE RÅVARER PÅ KYSTHOTELLET:

Ingen vinter uden saftige æblerog knasende kål. Ingen sommer uden nye kartofler og sødmefulde jordbær. Sæsonens danske råvarer slår altid tonen an, når vores kokke komponerer smagsoplevelser ud over det sædvanlige.

Vores beliggenhed lige ved Kattegats kyst betyder, at friskfanget fisk spiller en stor rolle i vores kulinariske repertoire. Men det er ikke kun havets frugter, vi høster lige uden for hoveddøren.

Fjerkræ, vildt, frugt og grønt henter vi også fra håndplukkede producenter på Djursland, fordi det lokale islæt giver kokkene mulighed for at kreere madkunst, som ikke findes andre steder i landet.

Lækkert og sundt mad fra resturanten på kysthotellet.dk
Kysthotellet Djursland mand og kvinde spiser middag i restauranten

BÆREDYGTIGHED, ØKOLOGI OG REFOOD:

Den mad, vi serverer, skal ikke kun smage og behage, den skal også stråle af bæredygtighed.

Som en vigtig aktør i konferencelivet på Djursland har vi størrelsen til at gøre en forskel i klimaregnskabet, og vi søsætter hele tiden nye initiativer, som skal være med til at sikre, at vi udnytter vores klodes ressourcer bedst muligt.

For os er bæredygtighed en hjertesag, og vi stiler derfor efter økologi, ligesom vi er ReFood-certificerede. ReFood er en grøn certificering, som man kan tilegne sig ved aktivt at gøre en indsats mod madspild. For at få certificeringen forpligter man sig til at forfølge madspildsreducerende initiativer. 

Vi genanvender så meget, vi kan. Det kan du blandt andet opleve, når vi serverer vores hjemmelavede rodfrugtchips, der er lavet af skrællerne fra køkkenet. Eller i vores lækre juicer, konference-boostere og pulpkager, der er baseret på overskydende råvarer, der alle er med til at minimere madspildet

HER SÆTTER VI BLANDT ANDET IND PÅ BÆREDYGTIGE HANDLINGER:

  •  Fokuserer på sæsonvarer
  •  Rydder unødvendige food miles ad vejen
  •  Holder os til én storleverandør samt lokale producenter
  •  Er ReFood-certificeret
  • Laver reduktionsmål for madspild
  • Har små anretninger og tilbyder mindre portioner
  • Benytter lager- og indkøbsstyring til at reducere madspild
  • Intelligent affaldssortering 
 
Kysthotellet Djursland er ReFood-certificeret!

ER VI EN MICHELIN RESTAURANT?

Lorem ipsum

Lorem ipsum 

Lorem ipsum

Lorem ipsum

Lorem ipsum

Lorem ipsum

Vil du booke?

Er du allerede sikker på, at du vil booke et ophold hos os? Så gøres det let og simpelt via vores online bookingformular. Denne finder du her eller ved at klikke på knappen herunder.

Velkommen til Kysthotellet

For at hjælpe dig bedst på vej, så er vi interesseret i at
vide hvad du er på udkig efter.