Restaurant - Kysthotellet

Restaurant

Restaurant

din mad tilberedes af kokke med kærlighed og omsorg for råvarerne

Uanset om du er fest, møde eller gæst på opholdet, kommer vi ikke udenom, at forplejningen spiller en stor rolle i forhold til de oplevelser, man drager hjem med. Derfor ligger det os meget på sinde, at vores gæster bliver forkælet med lækker og veltillavet mad.

Fra vores restaurant er der en fantastisk udsigt til skoven, og den store terrasse indbyder til, at man indtager sin morgenmad i solskin, nyder skumringen med et glas rosé eller en kop kaffe eller bare nyder stilheden og synet af naturens sceneri.

Vores kompetente køkkenteam går op i, at maden skal mætte, smage godt, og at der er rigeligt. Som udgangspunkt fastlægges menû’erne af Morten, der er køkkenchef.

KØKKENCHEFEN UDTALER

Vores retter tager udgangspunkt i sæsonen råvarer, og vores dygtige kokke tør godt udfordre ”plejer”. Eksempelvis er en grøn chokolade som prikken over i’et på en dessert ikke et usædvanligt syn.

Synet vækker forundring, men når gæsterne smager på det, bliver smilet bredt, og overraskelsen ses tydeligt, når kokken efterfølgende fortæller om hemmeligheden bag den grønne farve.

Vi bager naturligvis selv vores brød, som akkompagneres af vores hjemmelavede mayo.

Bæredygtighed er vigtig for os, og vi benytter os i høj grad af lokale råvarer, ligesom vi gør en aktiv indsats for at reducere madspild.

Har du eller dine gæster særlige kosthensyn, forsøger vi altid at imødekomme dette, ligesom vi altid er klar til at inspirere jer og komme med gode idéer til forplejningen.

ER VI EN MICHELIN RESTAURANT?

Lorem ipsum

Lorem ipsum 

Lorem ipsum

Lorem ipsum

Lorem ipsum

Lorem ipsum

Vil du booke?

Er du allerede sikker på, at du vil booke et ophold hos os? Så gøres det let og simpelt via vores online bookingformular. Denne finder du her eller ved at klikke på knappen herunder.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG VÆR OPDATERET

REFERENCER MØDER, KONFERENCER & FESTER

KYSTHOTELLET+ FÅ MERE UD AF DIT OPHOLD PÅ DJURSLAND

Velkommen til Kysthotellet

For at hjælpe dig bedst på vej, så er vi interesseret i at vide hvad du er på udkig efter.

Hotel popup