Konference - Kysthotellet

KoNFERENCER PÅ KYSTHOTELLET BETYDER MØDER MED FAGLIGT OG SOCIALT INDHOLD

Vores mål er at sikre de optimale rammer for jeres møde – vores ambition er, at I forlader Kysthotellet Djursland med gode oplevelser såvel fagligt som socialt. Vores ønske er at skabe en god atmosfære til læring og inspiration, og derfor er det vigtigt for os at levere service og kvalitet fra øverste hylde. Uanset om I skal afholde kongresser, landsmøder, møder, konferencer mv., står vi klar til at tage varmt imod jer i vores 13.000 kvadratmeter store konferencecenter smukt beliggende mellem skov og strand og i kort afstand fra Aarhus og Randers. Vores smukke og unikke lokaler samt tilhørende faciliteter ligger så godt som midt i Danmark, hvilket betyder at lige meget hvem og hvor mange der skal afsted, så giver det logistisk god mening at mødes på Kysthotellet Djursland.

160 værelser

330 sengepladser

120 gratis p-pladser

Største lokale: 330

Ladestandere til elbiler

Handicapvenlig adgang

9 mødesale og 25 grupperum

Kontakt os allerede idag

Dagsmøde | kr. 631,-

Inkl. morgenbrød og pålæg samt kaffe og te, frugt, snacks, isvand og kaffe/te tilgængeligt hele dagen, frokostbuffet inkl. 1 øl/vand, eftermiddagskaffe/te med hjemmebag

Heldagsmøde | kr. 968,-

Alt fra dagsmøde plus 2 retters middag eller aftenbuffet inkl. 1 glas vin samt kaffe/te efter mad.


Konferencedøgn
kr. 1.822,-

Alt fra heldagsmøde plus overnatning på enkeltværelse og stor morgenbuffet.

1,5 konferencedøgn
kr. 2.453,-

Alt fra konferencedøgnet efterfulgt af almindeligt dagsmøde

Derudover er vi udvalgt som leverandør af møde- og konferencefaciliteter for Statens indkøb. Læs mere om Statens konferenceaftale her.

VI KAN DET HELE OG DÆKKER JERES BEHOV

Kysthotellet Djursland er et populært sted at afholde møder, en kursus-dag, bestyrelses- og direktionsmøder, seminarer og konferencer. Som 4-stjernet konferencecenter er I sikret nogle fantastiske rammer for jeres arrangement – og vores beliggenhed mellem skov og strand indbyder til skønne pauser og gåture i det grønne.  Vores lokaler er så forskellige i udtryk og størrelse, og dermed matcher vi alt lige fra det lille intime møde til store, internationale konferencer.  Med vores full-service tilgang skræddersyer vi hvert møde, så det opfylder jeres ønsker og forventninger. Vi varetager al planlægning inden jeres konference; om det er busturen, teambuilding, bæredygtige navneskilte eller aktiviteter, der kan styrke sammenholdet, er vi behjælpelige. 

Ordentlig forplejning giver
energi hele dagen

Inspirationen til vores køkken skal findes lokalt med et twist – Vi mener, at lokale, sæsonbetonede råvarer er langt at foretrække frem for importerede, eksotiske grøntsager og udskæringer. At de små, lokale, entusiastiske bønder er værd at støtte og benytte, og at fokus på madspild gør os til langt bedre mad-håndværkere. At den bedste smag går hånd i hånd med den bedste samvittighed. Ordentlig forplejning spiller en afgørende rolle under konferencer af flere grunde. For det første påvirker den direkte deltagerne på energiniveauet. Gode måltider og forfriskninger hjælper med at opretholde et højt energiniveau, hvilket er afgørende for at forblive fokuseret og engageret i konferenceaktiviteterne og fastholde deres mentale skarphed og kreativitet, hvilket er afgørende for de gode diskussioner og beslutningstagning.

 

Buffet i nyrenoverede restaurant
Events - teambuilding i det grønne. tangsafari

LAD OS STÅ FOR JERES TEAMBULDING

Oplev den perfekte balance mellem forretningsmøde og teambuilding-eventyr på Kysthotellet! Vores smukke kystnære beliggenhed danner den idylliske ramme om spændende teambuilding-aktiviteter, der er skræddersyet til at styrke samarbejde, opbygge relationer og skabe uforglemmelige øjeblikke. Vores teambuilding-programmer er designet til at bringe dit team tættere sammen og forvandle din konference til en oplevelse ud over det sædvanlige. Uanset om I er en lille gruppe eller en større forsamling, har vi aktiviteter, der passer til jer.  Sammen skaber vi uforglemmelige minder, der vil styrke båndene mellem dine teammedlemmer og forbedre samarbejdet på arbejdspladsen.

REFERENCER

UFORPLIGTENDE MØDE OG RUNDVISNING

Leder I efter de perfekte rammer for jeres konference i Midtjylland nær Aarhus og Randers, står vi klar til at byde jer velkommen midt mellem strand og skov. Kontakt os for et uforpligtende møde via nedenstående formular eller på telefon 8959 5959 – vi kommer gerne til jer, men I er også velkomne hos os, hvor mødet selvfølgelig ledsages af en rundvisning i vores smukke hus.

Eller book en tid direkte i min kalender til en uforpligtende rundvisning og frokost på hos os her.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG VÆR OPDATERET

REFERENCER MØDER, KONFERENCER & FESTER

KYSTHOTELLET+ FÅ MERE UD AF DIT OPHOLD PÅ DJURSLAND

Velkommen til Kysthotellet

For at hjælpe dig bedst på vej, så er vi interesseret i at vide hvad du er på udkig efter.

Hotel popup