VANDRING PÅ DJURSLAND - Kysthotellet

OPLEV DJURSLANDS ENESTÅENDE NATUR

VANDRING PÅ DJURSLAND ER MED HELT I TOP

Kysthotellet er beliggende mellem skov og strand i Grenaa på Djursland og er således beliggende i skøn natur og rolige omgivelser.

Med et vandreophold hos os vil I opleve Djurslands fantastiske naturoplevelser, lækker forplejning og overnatning i vores stemningsfyldte værelser, der alle er med udsigt til grønne områder

“OVER STOK OG STEN”

Oplev noget af det bedste, Djursland har at byde på med vandrepakken “over stok og sten”. Her vil I opleve en guidet vandretur langs skov og strand og på anden dagen en fantastisk guidet tur i Nationalpark Mols Bjerge – via de højeste toppe og de dybeste dale, gennem sand, vand og mudder.

Med vandrepakken “Over Stok og Sten” får I guidede vandreture, forplejning og 2 overnatninger for kun 1.895 kr. pr. person i delt dobbeltværelse (enkeltværelsestillæg 400 kr.).

Se hele programmet for “Over Stok og Sten” her.

LANGS SKOV OG STRAND OG IGENNEM DET BEDSTE PÅ DJURSLAND

BETAGENDE ISTIDSLANDSKAB, STRANDE, VARIERET OG SJÆLDEN NATUR

DET BEDSTE AF DJURSLAND

Vandrepakken “Det bedste af Djursland” er til dig, der vil opleve det hele og ikke gå på kompromis.  Her vil I opleve en guidet vandretur langs skov og strand og på anden dagen en fantastisk guidet tur i Nationalpark Mols Bjerge via de højeste toppe og de dybeste dale, gennem sand, vand og mudder. Dagen efter vil I komme på en guidet tur igennem det betagende landskab ved Stubbe Sø og Ørnbjerg Mølle med mulighed for at opleve Ree Parks dyreliv på afstand.

Med vandrepakken “Det bedste af Djursland” får I guidede vandreture, forplejning og 3 overnatninger for kun 2.495 kr. pr. person (enkeltværelsestillæg 500 kr.)

Se hele programmet for “Det bedste af Djursland” her.

BOOK DIT VANDREOPHOLD

Vandreopholdene laves i samarbejde med Aktiv Djursland, som du kan læse mere om her.

BETAGENDE ISTIDSLANDSKAB, STRANDE, VARIERET OG SJÆLDEN NATUR

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG VÆR OPDATERET

REFERENCER MØDER, KONFERENCER & FESTER

KYSTHOTELLET+ FÅ MERE UD AF DIT OPHOLD PÅ DJURSLAND