Smukke Djursland - Kysthotellet

DJURSLAND – DANMARKS NATURSKØNNE NÆSE

På Djursland finder du noget af det bedste, som Danmark kan byde på. Naturen er en oplevelse i sig selv, og attraktionerne ligger næsten som perler på en snor.

Prøv Danmarks største rutsjebaner i Djurs Sommerland og kom tæt på dyrenes spændende verden i Randers RegnskovSkandinavisk DyreparkRee Park Safari eller Kattegatcentret i Grenaa.

Vi kender Djursland til fingerspidserne, og hjælper jer meget gerne, når I planlægger jeres ture.

ATTRAKTIONERNE LIGGER SOM PERLER PÅ EN SNOR

HOLD DIT KURSUS PÅ DJURSLAND

NATUROPLEVELSER OG HYGGELIGE KØBSTÆDER

Kyst- og Fjordcentret ligger et stenkast fra os, og byder på friluftsliv samt masser af naturoplevelser som sejlads, fiskeri og waderstur. Gå på opdagelse i Nationalpark Mols Bjerge eller langs den 250 km kyststrækning med flere dejlige strande.

Gå ikke glip af et besøg i hyggelige Ebeltoft og Grenaa by, som er charmerende handelsbyer med gågade og hyggelige restauranter. Grenaa Lystbådehavn er også et besøg værd, og Pavillonen i Grenaa byder hele året rundt på et bredt udvalg af kultur- og musikarrangementer.

KOM TÆTTERE PÅ OPLEVELSERNE

Attraktionerne ligger som perler på en snor, og uanset alder er der altid noget at opleve på Djursland. Med et ophold på Kystvejens Konferencecenter er i tættere på alle oplevelserne. Find dit ophold og book det herunder.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG VÆR OPDATERET

REFERENCER MØDER, KONFERENCER & FESTER

KYSTHOTELLET+ FÅ MERE UD AF DIT OPHOLD PÅ DJURSLAND