Skov & land - Kysthotellet

TEAMBUILDING I NÆRKONTAKT MED NATUREN NÅR I ER PÅ KYSTHOTELLET

Med Kysthotellets store have som kulisse er der lagt op til hyggelige, sjove og udfordrende udfoldelser, som bringer jer tættere på hinanden. Naturen er en kær ven af huset, fordi den gemmer på så mange muligheder, som kan udforskes. Tag skoven og området på Djursland i brug – på den måde kan I stifte bekendtskab med hinandens nye sider til gavn for holdånden.

Ved foden af vores hotel ligger Grenaa Plantage, som med sine hedearealer og vekslende skov indbyder til fx powerwalking i plantagen eller orienteringsløb på afmærkede ruter.

TEAMBUILDING MED MÆRKBAR EFFEKT – LÆS MERE

TAG EN TUR PÅ DANMARKS LÆNGSTE SINGLETRACK RUTE

OPBYG GODE RELATIONER PÅ EN MOUNTAINBIKE TUR

I Grenaa Plantage findes Danmarks længste – og måske smukkeste – singletrack mauntainbike rute. Den er ikke så hurtig at gennemføre – men til gengæld både teknisk og fysisk krævende. Ruten indeholder en masse små sjove broer og udfordrende forhindringer i forskellige sværhedsgrader. Kan også krydres med en tur ned til havnen langs stranden og op i byen langs kanalen.

I samarbejde med MTB-tours tilbyder vi en guided tur. Temaet kan være alt fra kollegial skovtur til teambuilding eller fælles træning. Eller måske har I har nogle samarbejdspartnere, som I ønsker at opbygge ekstra gode relationer til. En tur i skoven med en professionel guide giver jer en udfordrende, sikker og frem for alt sjov naturoplevelse. Cykler og udstyr (som hjelm og drikkeflaske) er naturligvis til rådighed for alle deltagere.

LAD OS STÅ FOR JERES TEAMBUILDING

Vi har gjort dit arbejde lettere! Vi har både konferencekoordinatorer, meetovators og samarbejdspartnere, der tilsammen kan sikre dig et højere afkast på dit mødeprogram. Vi hjælper med at udvælge værktøjerne, og med at facilitere processen. Det er nemt, det virker, det kan passes ind i jeres program og vi tilbyder prismatch – altid.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG VÆR OPDATERET

REFERENCER MØDER, KONFERENCER & FESTER

KYSTHOTELLET+ FÅ MERE UD AF DIT OPHOLD PÅ DJURSLAND

Velkommen til Kysthotellet

For at hjælpe dig bedst på vej, så er vi interesseret i at vide hvad du er på udkig efter.

Hotel popup