Råvarer & Refood - Kysthotellet

SÆSONEN SÆTTER SMAGEN AF DJURSLAND

LOKALE, SÆSONBETONEDE RÅVARER PÅ KYSTHOTELLET

Ingen vinter uden saftige æbler og knasende kål. Ingen sommer uden nye kartofler og sødmefulde jordbær. Sæsonens danske råvarer slår altid tonen an, når vores kokke komponerer smagsoplevelser ud over det sædvanlige.

Vores beliggenhed lige ved Kattegats kyst betyder, at friskfanget fisk spiller en stor rolle i vores kulinariske repertoire. Men det er ikke kun havets frugter, vi høster lige uden for hoveddøren. Fjerkræ, vildt, frugt og grønt henter vi også fra håndplukkede producenter på Djursland, fordi det lokale islæt giver kokkene mulighed for at kreere madkunst, som ikke findes andre steder i landet.

BÆREDYGTIGHED, ØKOLOGI OG REFOOD

Den mad, vi serverer, skal ikke kun smage og behage, den skal også stråle af bæredygtighed. Som en vigtig aktør i konferencelivet på Djursland har vi størrelsen til at gøre en forskel i klimaregnskabet, og vi søsætter hele tiden nye initiativer, som skal være med til at sikre, at vi udnytter vores klodes ressourcer bedst muligt.

For os er bæredygtighed en hjertesag, og vi stiler derfor efter økologi, ligesom vi er ReFood-certificerede. ReFood er en grøn certificering, som man kan tilegne sig ved aktivt at gøre en indsats mod madspild. For at få certificeringen forpligter man sig til at forfølge madspildsreducerende initiativer. Vi genanvender så meget, vi kan. Det kan du blandt andet opleve, når vi serverer vores hjemmelavede rodfrugtchips, der er lavet af skrællerne fra køkkenet. Eller i vores lækre juicer, konference-boostere og pulpkager, der er baseret på overskydende råvarer, der alle er med til at minimere madspildet.

DEN BEDSTE SMAG – MED DEN BEDSTE SAMVITTIGHED

FOKUS PÅ MADSPIL OG GENANVENDELSE – PRØV F.EKS. VORES LÆKRE PULPKAGER

HER SÆTTER VI BLANDT ANDET IND PÅ BÆREDYGTIGE HANDLINGER:

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG VÆR OPDATERET

REFERENCER MØDER, KONFERENCER & FESTER

KYSTHOTELLET+ FÅ MERE UD AF DIT OPHOLD PÅ DJURSLAND

Velkommen til Kysthotellet

For at hjælpe dig bedst på vej, så er vi interesseret i at vide hvad du er på udkig efter.

Hotel popup