KYSTHOTELLET+ - Kysthotellet

KYSTHOTELLET DJURSLAND+

Vi ønsker at give vores gæster gode oplevelser og med minder som varer ved, når de er vendt hjem fra opholdet på Kysthotellet.

Booker I ophold på Kysthotellet er I sikret adgang til en række fordele – blandt andet rabat til udvalgte attraktioner og aktiviteter:

SKANDINAVISK DYREPARK

Skandinavisk Dyrepark er beliggende mellem Aarhus, Randers og Grenaa. Her får publikum mulighed for at møde isbjørn, brunbjørne, ulve og en række andre nordiske dyr i naturskønne omgivelser.

Køb jeres billet i hotellets reception.

Normalpris Voksen: kr. 200
Din pris som gæst på Kysthotellet kr. 180

Normalpris Barn (3-11 år inkl.): kr. 110
Din pris som gæst på Kysthotellet kr. 90

DJURS SOMMERLAND

Djurs Sommerland er fire år i træk kåret som Nordens bedste sommerland. Og det er der en god grund til – i forlystelsesparken midt i Djurslands hjerte findes mere end 60 forlystelser for både små og store legebørn. Er man til vand og pjask, man kan forlyste sig i det store vandland, og er man til sug i maven og fart over feltet, er der et væld af rutschebaner at vælge imellem. 

Køb jeres billet i hotellets reception.

Normalpris lavsæson: 29. april-18. juni
Voksen (3-64 år inkl.): kr. 299
Din pris som gæst på Kysthotellet kr. 280

Normalpris højsæson: 19. juni-22. oktober
Voksen (3-64 år inkl.): kr. 335
Din pris som gæst på Kysthotellet kr. 315

Seniorbilletter o. 65 år
Normalpris lavsæson: 29. april-18. juni kr. 265
Din pris som gæst på Kysthotellet kr. 245

Normalpris højsæson: 19. juni -22. oktober kr. 295
Din pris som gæst på Kysthotellet kr. 275

GRENAA IDRÆTSCENTER

Grenaa Idrætscenter er beliggende i gåafstand fra Kysthotellet Djursland. Nyd den smukke tur gennem plantagen enten til fods eller på cykel, og så er du fremme efter et par kilometer. Her er bademuligheder for alle aldre og behov – i den store svømmehal er der bassin til de som ønsker motionssvømning, børnebassin, varmtvandsbassin og vandrutsjebane. Er du til afslapning og ro, er der rig mulighed for at finde dette i centrets ”Badstue”, hvor der er sauna, dampbad, koldtvandskar, infrarød sauna – endvidere giver billetten til ”Badstuen” adgang til svømmehal og varmtvandsbassin.
Der er mulighed for at nyde kaffe og te i de hyggelige omgivelser og der kan tilkøbes forskellige behandlingstilbud blandt andet massage- og zoneterapibehandlinger

Køb jeres billet i hotellets reception.

Svømmehallen
Normalpris Voksen: kr. 55
Din pris som gæst på Kysthotellet kr. 45

Normalpris Barn (3-11 år inkl.): kr. 35
Din pris som gæst på Kysthotellet kr. 28

Badstuen:
Normalpris Voksen +16: kr. 95
Din pris som gæst på Kysthotellet kr. 75

GLAS - Museet for glaskunst

Reflekterende. Flydende. Gennemsigtig. Overraskende. Oplev kunsten forandre sig for øjnene af dig på Glas – Museet for glaskunst. 

Danmarks internationale museum for moderne glas byder på oplevelser for både små som store. Året rundt kan man opleve skiftende udstillinger og besøge det arbejdende værksted, hvor den 1100 grader varme glasmasse forvandles til brugsglas og unika.

REE PARK

I Djurslands store safaripark får du masser af vilde indtryk. På din rejse gennem parkens fire verdensdele oplever du en verden fuld af fascinerende dyr. I de naturskønne rammer har dyrene god plads til bevægelse og naturlig adfærd.
Du kan blandt andet møde de sjældne bongo antiloper, de to hanløver, der helt usædvanligt kan gå sammen, nysgerrige lemuer, de frække dødningehovedaber samt Skandinaviens eneste sorte næsehorn.

Amerika Expressen tager dig med på en fascinerende togtur udover den nordamerikanske prærie, hvor du kommer en tur tilbage i tiden og kommer helt tæt på bison, elge, sortbjørne og arktiske ulve.

Normalpris

Voksen 12 år+: 210 kr.
Din pris: 178,5 kr.

Barn 3-11 år: 125 kr.
Din pris: 106,25 kr.

Barn 0-2 år: Gratis

RANDERS REGNSKOV – HER VENTER ET SANDT JUNGLEEVENTYR!

Du behøver ikke rejse om på den anden side af jorden for at opleve et sandt jungleventyr! Dét øjeblik du træder ind i Randers Regnskov, ledes tankerne hen til en eventyrlig verden med brusende vandfald, sagnomspundne tempelruiner fra en svunden tid og vilde dyr.

Normalpris
Voksen 12 år+: 215 kr.
Din pris: 172 kr.

Barn 3-11 år: 145 kr.
Din pris: 120 kr.

HOLE-IN-ONE – SPIL EN HEL DAG PÅ NATURSKØN GOLFBANE

Kysthotellet Djursland og Grenaa Golfklub her indgået et samarbejde, der giver jer mulighed for spille en hel dag til særlig fordelagtig pris.
Den naturskønne Grenaa Golfbane ligger blot ti minutters kørsel fra hotellet og du kan købe din greenfee i receptionen.

Normalpris
Greenfee: 400 kr.
Din pris: 250 kr.

Par 3 bane: 100 kr.
Din pris: 75 kr.

Gammel Estrup & Det grønne Museum

Oplev de pragtfulde sale og elegante gemakker på Gammel Estrup, hvor grever og grevinder levede gennem århundreder og slå et smut forbi Herregårdskøkkenet, hvor husjomfruen og køkkenpigerne bager efter gamle opskrifter.

Hvordan er det egentlig, at være landarbejder? Det kan de mindste nu opleve på Det Grønne museum – En videns- og oplevesesramme for hele familien. De mange spændende udstillinger indenfor jagt, skov, mad og landbrug gør besøget til en oplevelse for hele familien. 

Normalpris
Voksne: 140 kr.
Din pris: 110 kr.

Alle unge under 18 år har gratis adgang.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG VÆR OPDATERET

REFERENCER MØDER, KONFERENCER & FESTER

KYSTHOTELLET+ FÅ MERE UD AF DIT OPHOLD PÅ DJURSLAND

Velkommen til Kysthotellet

For at hjælpe dig bedst på vej, så er vi interesseret i at vide hvad du er på udkig efter.

Hotel popup