KYSTHOTELLET+ - Kysthotellet

KYSTHOTELLET DJURSLAND+

Vi ønsker at give vores gæster gode oplevelser og med minder som varer ved, når de er vendt hjem fra opholdet på Kysthotellet.

Booker I ophold på Kysthotellet er I sikret adgang til en række fordele – blandt andet rabat til udvalgte attraktioner og aktiviteter:

SKANDINAVISK DYREPARK

Skandinavisk Dyrepark er beliggende mellem Aarhus, Randers og Grenaa. Her får publikum mulighed for at møde isbjørn, brunbjørne, ulve og en række andre nordiske dyr i naturskønne omgivelser.

Køb jeres billet i hotellets reception.

Normalpris Voksen: kr. 200
Din pris som gæst på Kysthotellet kr. 180

Normalpris Barn (3-11 år inkl.): kr. 100
Din pris som gæst på Kysthotellet kr. 75

DJURS SOMMERLAND

Djurs Sommerland er fire år i træk kåret som Nordens bedste sommerland. Og det er der en god grund til – i forlystelsesparken midt i Djurslands hjerte findes mere end 60 forlystelser for både små og store legebørn. Er man til vand og pjask, man kan forlyste sig i det store vandland, og er man til sug i maven og fart over feltet, er der et væld af rutschebaner at vælge imellem. Man kan også gå på opdagelse i parkens nye Dinosaurland, hvor man kan opleve 25 vilde dinosaurer og tre nye forlystelser – således kan man hoppe på den 400 meter lange familierutschebane ”T-Rex Family Coaster” – undervejs passerer I imponerende langhalse og kæmpe kødædere. Tag på jeepsafari med Dino Xpedition og kom helt tæt på faretruende dinosaurer eller udforske den vilde dinosaurlegeplads.

Køb jeres billet i hotellets reception.

Normalpris lavsæson: 30. april-19. juni
Voksen (3-64 år inkl.): kr. 290
Din pris som gæst på Kysthotellet kr. 270

Normalpris højsæson: 20. juni-23. oktober
Voksen (3-64 år inkl.): kr. 315
Din pris som gæst på Kysthotellet kr. 295

Seniorbilletter o. 65 år
Normalpris lavsæson: 30. april-19. juni kr. 255
Din pris som gæst på Kysthotellet kr. 235

Normalpris højsæson: 20. juni-23. oktober kr. 275
Din pris som gæst på Kysthotellet kr. 255

GRENAA IDRÆTSCENTER

Grenaa Idrætscenter er beliggende i gåafstand fra Kysthotellet Djursland. Nyd den smukke tur gennem plantagen enten til fods eller på cykel, og så er du fremme efter et par kilometer. Her er bademuligheder for alle aldre og behov – i den store svømmehal er der bassin til de som ønsker motionssvømning, børnebassin, varmtvandsbassin og vandrutsjebane. Er du til afslapning og ro, er der rig mulighed for at finde dette i centrets ”Badstue”, hvor der er sauna, dampbad, koldtvandskar, infrarød sauna – endvidere giver billetten til ”Badstuen” adgang til svømmehal og varmtvandsbassin.
Der er mulighed for at nyde kaffe og te i de hyggelige omgivelser og der kan tilkøbes forskellige behandlingstilbud blandt andet massage- og zoneterapibehandlinger

Køb jeres billet i hotellets reception.

Svømmehallen
Normalpris Voksen: kr. 53
Din pris som gæst på Kysthotellet kr. 43

Normalpris Barn (3-11 år inkl.): kr. 33
Din pris som gæst på Kysthotellet kr. 28

Badstuen:
Normalpris Voksen +16: kr. 90
Din pris som gæst på Kysthotellet kr. 70

TIVOLI FRIHEDEN

Tivoli Friheden i Aarhus er en populær forlystelsespark, der ligger i gåafstand fra centrum i den smukke Marselisborg Skov. I Tivoli Friheden kan du, uanset om det er sommer, påske, efterårsferie eller jul, få sus i maven i vilde rutsjebaner, opleve masser af forlystelser, boder, spil og legepladser. Her er der noget for alle, både børn og voksne – uanset om du er til gys, grin, hygge eller action.
Tivoli Friheden er fyldt med masser af sjove forlystelser og oplevelser for hele familien. Få en uforglemmelig dag med venner eller familie i Friheden.

Er du gæst på Kysthotellet, får du 20 procent på entrébilletten.

REE PARK

I Djurslands store safaripark får du masser af vilde indtryk. På din rejse gennem parkens fire verdensdele oplever du en verden fuld af fascinerende dyr. I de naturskønne rammer har dyrene god plads til bevægelse og naturlig adfærd.
Du kan blandt andet møde de sjældne bongo antiloper, de to hanløver, der helt usædvanligt kan gå sammen, nysgerrige lemuer, de frække dødningehovedaber samt Skandinaviens eneste sorte næsehorn.

Amerika Expressen tager dig med på en fascinerende togtur udover den nordamerikanske prærie, hvor du kommer en tur tilbage i tiden og kommer helt tæt på bison, elge, sortbjørne og arktiske ulve.

Som gæst på Kysthotellet får du 15 procents rabat på entrébilletten

Normalpris
Voksen 12 år+: 195 kr. (vores pris)
Din pris: 165,75 kr.

Barn 3-11 år: 115 kr.
Din pris: 97,75 kr.

Barn 0-2 år: Gratis

RANDERS REGNSKOV – HER VENTER ET SANDT JUNGLEEVENTYR!

Du behøver ikke rejse om på den anden side af jorden for at opleve et sandt jungleventyr! Dét øjeblik du træder ind i Randers Regnskov, ledes tankerne hen til en eventyrlig verden med brusende vandfald, sagnomspundne tempelruiner fra en svunden tid og vilde dyr.

Som gæst på Kysthotellet, tilbyder vi 20 procent rabat på entrébilletten.

HOLE-IN-ONE – SPIL EN HEL DAG PÅ NATURSKØN GOLFBANE

Kysthotellet Djursland og Grenaa Golfklub her indgået et samarbejde, der giver jer mulighed for spille en hel dag til særlig fordelagtig pris.
Den naturskønne Grenaa Golfbane ligger blot ti minutters kørsel fra hotellet og du kan købe din greenfee i receptionen.

Pris kun kr. 300 pr. person

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG VÆR OPDATERET

REFERENCER MØDER, KONFERENCER & FESTER

KYSTHOTELLET+ FÅ MERE UD AF DIT OPHOLD PÅ DJURSLAND