Hotel - Kysthotellet

TRÆK STIKKET I ROLIGE OMGIVELSER MED ET OPHOLD PÅ KYSTHOTELLET

Med en beliggenhed kun få hundrede meter til måske en af Danmarks bedste badestrande og med Grenaa Plantage som nærmeste nabo, er Kysthotellet Djursland et oplagt valg for naturelskere.

Fra Kysthotellet har I nem adgang til nogle af Djurslands største og bedste attraktioner – blandt andet Djurs Sommerland, Tivoli Friheden, Ree Park, Randers Regnskov, Skandinavisk Dyrepark mfl. Som gæst på Kysthotellet Djursland opnår I rabat på entrébilletten – læs mere: Kysthotellet+.

Kysthotellet.dk beliggenhed indbyder og gør det nemt med smukke og livsbekræftende oplevelser og aktiviteter i naturen. Der er rig mulighed for vandreture i området og en cykeltur på et 23 kilometer langt – og til tider udfordrende moutainebikespor.

Skøn natur ved Kysthotellet Djursland

SMAGFULDT INDRETTEDE VÆRELSER MED UDSIGT TIL SMUK NATUR PÅ DET ARKITEKTTEGNEDE KYSTHOTELLET

Beliggende ved Grenaa Plantage, med udsigt over Kattegat og stranden, er rammerne unikke for det perfekte ophold. På Kysthotellet Djursland tilbyder vi værelser og overnatning til møder, konferencer og ferier. I vores 160 lyse og smagfuld indrettede værelser, med 330 sengepladser, er der derfor næsten også garanti for en fredfyldt nattesøvn, når man ligger hovedet på puden i vores rolige omgivelser.

Er der behov for at udføre dagens sidste arbejde inden sengetid, findes der på alle værelser et stort arbejdsbord og gratis wi-fi. Efter en dejlig nattesøvn kan du vågne op med udsigt til smuk natur og lyden fuglekvidren og træernes hvislende blade. Mere idyllisk kan det nærmest ikke blive. Vi er stolte af vores smukke hotel som er fyldt med dansk og unikt kunst og design

Danmarks længste og smukkeste singletrack rute for mauntianbike

MERE END BLOT ET ALMINDELIGT HOTEL

Vi sørger for udstyret til jeres aktiviteter – vi tilbyder en selvbetjeningsstation med mountainbikes, havkajakker, SUP og kajakker. Læs mere om de mange aktiviteter her.

Kysthotellet er tegnet af arkitekterne Friis & Moltke, og deres sans for god kvalitet og enkelhed afspejles tydeligt både udvendigt og indvendigt.

Med i alt 160 værelser har vi også et, der passer til dit eller jeres behov og budget. Værelserne er præget af kærligheden til dansk design, har eget bad, toilet, tv, gratis internet og udsigt til grønne områder.

Oplev Djursland

På Djursland findes der et utal af spændende oplevelser og attraktioner – alt sammen indenfor ganske kort afstand. Det betyder du aldrig kommer til at kede dig. Så uanset om du er til hæsblæsende rutschebaner, spændende vandreture og hyggelige restauranter, så er du sikker på at kunne finde det på Djursland. Vi kender Djursland til fingerspidserne, og hjælper jer meget gerne, når I planlægger jeres ture.

Booker i et ophold på Kysthotellet får du adgang til Kysthotellet+ og den lange række fordele der kommer med det – herunder rabat til udvalte attraktioner og aktiviteter.

HAR DU SPØRGSMÅL STÅR VI KLAR

Har du nogle spørgsmål du ønsker at få besvaret inden du booker et ophold hos os, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os. Vi er eksperter i Djursland og vil strække os langt for at gøre dit ophold helt perfekt. 

Er du allerede klar til at booke et ophold, så kan du tilgå vores bookingportal direkte ved at klikke her.

Hotel Kysthotellet

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG VÆR OPDATERET

REFERENCER MØDER, KONFERENCER & FESTER

KYSTHOTELLET+ FÅ MERE UD AF DIT OPHOLD PÅ DJURSLAND

Velkommen til Kysthotellet

For at hjælpe dig bedst på vej, så er vi interesseret i at vide hvad du er på udkig efter.

Hotel popup