Hav & vand - Kysthotellet

KYSTHOTELLET - EN AF DANMARKS BEDSTE STRANDE LIGGER LIGE FOR FØDDERNE AF JER

Kombinationen af vindblæste klitter, roligt vand og kridthvidt sand gør Grenaa Strand til en af landets bedste. Efter en rask vandretur i sandet er klitterne det perfekte sted til en hyggelig picnic. Eller måske var det noget med kaffe i vandkanten?

OPLEV LIVET PÅ DET LAVE VAND OG NYD EFTERMIDDAGSKAFFEN I WADERS

FÅ DET MAKSIMALE UD AF DIT MØDEPROGRAM MED OPLEVELSER UNDER OG OVER VANDOVERFLADEN

UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER PÅ DJURSLAND

Beliggenheden indbød til mange interessante oplevelser – Vi fik arrangeret en solopgangstur til stranden, hvor vi fik rundstykker og morgenkaffe ude i vandet iført waders – en fantastisk start på dagen. Vi var også en aften til arrangement på Fregatten Jylland, hvor vi fik skipperlapskovs, mens matroserne sang – og i Kattegatcentret kastede vi os ud i at fodre hajer. Alt sammen noget, som har været med til at gøre opholdet på Kysthotellet Djursland til et, vi alle sammen husker og ser tilbage på med glæde.

Lars Gyldenvang, Global Category Manager, Konference for den globale produktionsledelse med ca. 100 deltagere fra 22 lande

LAD OS STÅ FOR JERES TEAMBUILDING

Vi har gjort dit arbejde lettere! Vi har både konferencekoordinatorer, meetovators og samarbejdspartnere, der tilsammen kan sikre dig et højere afkast på dit mødeprogram. Vi hjælper med at udvælge værktøjerne, og med at facilitere processen. Det er nemt, det virker, det kan passes ind i jeres program og vi tilbyder prismatch – altid.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG VÆR OPDATERET

REFERENCER MØDER, KONFERENCER & FESTER

KYSTHOTELLET+ FÅ MERE UD AF DIT OPHOLD PÅ DJURSLAND

Velkommen til Kysthotellet

For at hjælpe dig bedst på vej, så er vi interesseret i at vide hvad du er på udkig efter.

Hotel popup