BOOK BORD I EFTERÅRSFERIEN

Smag på efteråret

Bestil bord til Kysthotellets

Efterårsmenu

I efterårsferien, fra d. 15. – 22. oktober, byder Kysthotellet på en uge med spændende smagsoplevelser i restauranten. Menuen skifter løbende og kan ses herunder. 

1 ret | 228 kr. pr. person          2 retter | 328 kr. pr. person          3 retter | 398 kr. pr. person

Menu i efterårsferien

smag på efteråret

Lørdag d. 15. oktober

Forret: Gazpacho med rimmet og brændt kuller, maltjord fra skoven pyntet med urter 

Hovedret: Balltip af okse med små gulerødder, rødbede, blomkålspuré a part, timiankartofler og kraftig glace

Dessert: Mazarinkage med hindbær og lemoncurd

 

Søndag d. 16. oktober

Forret: Gazpacho med rimmet og brændt kuller, maltjord fra skoven pyntet med urter

Hovedret: Havtaske med Pommes Anna samt garniture af gulerødder og fennikel hertil Sauce Nage

Dessert: Mazarinkage med hindbær og lemoncurd

 

Mandag d. 17. oktober

Forret: Gazpacho med rimmet og brændt kuller, maltjord fra skoven pyntet med urter

Hovedret: Balltip af okse med små gulerødder, rødbede, blomkålspuré a part, timiankartofler og kraftig glace

Dessert: Mazarinkage med hindbær og lemoncurd

 

Tirsdag d. 18. oktober

Forret: Gazpacho med rimmet og brændt kuller, maltjord fra skoven pyntet med urter 

Hovedret: Havtaske med Pommes Anna samt garniture af gulerødder og fennikel hertil Sauce Nage

Dessert: Mazarinkage med hindbær og lemoncurd

 

Onsdag d. 19. oktober

Forret: Rørt tatar med urte mayonnaise samt sprøde fritter

Hovedret: Balltip af okse med små gulerødder, rødbede, blomkålspuré a part, timiankartofler og kraftig glace

Dessert: Æbletærte med cremefraise

Torsdag d. 20. oktober

Forret: Gazpacho med rimmet og brændt kuller, maltjord fra skoven pyntet med urter

Hovedret: Havtaske med Pommes Anna samt garniture af gulerødder og fennikel hertil Sauce Nage

Dessert: Mazarinkage med hindbær og lemoncurd

Fredag d. 21. oktober

Forret: Rørt tatar med urte mayonnaise samt sprøde fritter

Hovedret: Balltip af okse med små gulerødder, rødbede, blomkålspuré a part, timiankartofler og kraftig glace

Dessert: Æbletærte med cremefraise

Lørdag d. 22. oktober

Forret: Gazpacho med rimmet og brændt kuller, maltjord fra skoven pyntet med urter

Hovedret: Havtaske med Pommes Anna samt garniture af gulerødder og fennikel hertil Sauce Nage

Dessert: Mazarinkage med hindbær og lemoncurd

Husk at booke bord

Ønsker du at reservere bord til efterårsferiens menu? 

Book dine pladser herunder.