KOM MED TIL

Mortens aften på Kysthotellet

Bestil bord til årets

Mortens aften

Mange danskere fejrer Mortens Aften med at spise gås eller and. Det sker aftenen før Mortensdag d. 11. november. Den Morten, som vi reelt fejrer, hed oprindeligt Martin og var biskop af Tours. 

Den mest kendte legende siger, at den fromme Morten af ydmyghed ikke ville udnævnes til biskop. Han gemte sig derfor i en gåsesti for at undgå udnævnelsen, da man kom til ham. 

Gæssenes skræppen forrådte ham dog, og det siges, at Morten som biskop bestemte, at man hvert år skulle straffe gæssene for at have forrådt ham – ved at slagte og spise dem. 

 

Menu

Se den spændende menu

Forret: Bagt rødspætte – Kartoffelsuppe – Skorzonerods chips – et hav af urter

Hovedret: Confiteret andelår – Rødkål m. æbler – Selleri – Appelsin – Andesauce

Dessert: Mazarinkage – Skovbærsorbet – Marengs – Vanilje

3 retter kun 400,- kr. pr. person

Inkl. vinmenu á 3 glas, i alt 600 kr. pr. person

husk at booke bord

.