ERHVERVSCENTER - Kysthotellet

BLIV EN DEL AF ET LIVLIGT IVÆRKSÆTTERMILJØ

Kunne du tænke dig at blive en del af et livligt iværksættermiljø på toppen af Kystvejens Konferencecenter – med udsigt til skov og strand? Savner du at tage på arbejde blandt andre ildsjæle i stedet for at styre din forretning hjemmefra? Lyder gæstemodtagelse, postservice, internetadgang, kopiering, print, rengøring, frokostordning, mødelokaler og networking med ligesindede som sød musik i dine ører?

KOM TIL RUNDVISNING

Er du nysgerrig på om fællesskabet i vores Erhvervscenter matcher dine behov?

Vi byder gerne på en rundvisning efterfulgt af kaffe. I vores Erhvervscenter vil du opleve et uforpligtende fællesskab med de andre virksomheder samt et pulserende liv i dynamiske omgivelser, der giver plads til både koncentration, fordybelse og sparring med andre ildsjæle og iværksættere.

Kontakt os for en individuel aftale på reception@kysthotellet.dk.

Adressen er Kystvej 26, 8500 Grenaa.

TAG PÅ ARBEJDE BLANDT ANDRE ILDSJÆLE

FAGLIG SPARRING OG GODT SAMMENHOLD

KAN ARBEJDE UFORSTYRRET – MEN ER IKKE ALENE

”Da jeg startede mit firma i 2013 søgte jeg efter et kontorfællesskab med separate kontorer, så jeg kunne arbejde uforstyrret, men alligevel ikke skulle sidde helt alene. Og det er faktisk det bedste ved Kystvejens Erhvervscenter – at vi har et rigtigt godt socialt sammenhold. Selvom vi er mange virksomheder, fungerer vi socialt som kolleger. Kaffepauser, frokostpauser og den faste brunchaftale om fredagen. Og oveni får jeg også en del god faglig sparring, hvilket jeg ikke havde forventet. Og så må man ikke glemme den flotte udsigt over skoven, hvor jeg følger årstidernes skiften.”
Dennis Friis Thaagaard, Sustainor

NYHEDER SE SENESTE AKTIVITETER & NYHEDER

REFERENCER MØDER, KONFERENCER & FESTER

KYSTHOTELLET+ FÅ MERE UD AF DIT OPHOLD

Velkommen til Kysthotellet

For at hjælpe dig bedst på vej, så er vi interesseret i at vide hvad du er på udkig efter.

Hotel popup