Aktiviteter - Kysthotellet

Aktiviteter

Aktiviteter

TEAMBUILDING ER EN INVESTERING I FÆLLESSKABET

På Kysthotellet Djursland har vi stor erfaring med at tilrettelægge udbytterige møder, og vi kommer gerne med forslag til indhold.

Vi ser, at aktiviteter som en del af et møde i stigende grad har vundet indpas – og med rette. En aktivitet binder os sammen og skaber minder for eftertiden.

Det giver smil på læben og af og til sved på panden, og det er helt indiskutabelt, at det er med til at skabe fællesskab og samhørighed på en arbejdsplads eller i en familie.

Vi har samarbejde med en lang række aktører, som har stor erfaring med teambuilding, og har dermed med garanti et bud på den aktivitet, der kan passe til jeres temperament.

Vi kommer gerne med forslag til aktiviteter, der dels kan styrke sammenholdet og dels være med til at udfordre ens tankesæt, så man bliver tvunget til kreativ og innovativ tænkning.

FEST TIL FAST PRIS I SMUKKE RAMMER

Fødselsdag, bryllup, konfirmationer eller bare-fordi-vi-har-lyst-festen. På Kysthotellet finder I rammer, der passer til alle størrelser selskaber og typer af fester og sammenkomster. Vi har lokaler, uanset om det er til den store fest for op til 200 gæster eller til det lille intime selskab.

På Kysthotellet hersker en uformel og afslappet stemning, hvor alle har et eneste mål for øje: at levere ”værtens bedste service”. Vi står klar til at servicere jer med smil på læben og en professionel tilgang.

Vores unikke beliggenhed mellem skov og strand danner en smuk ramme om jeres fest, og det er oplagt at inddrage naturen eksempelvis ved at nyde en boblende velkomstdrink i gårdhaven eller et spil petanque til konfirmationen.

Vores køkkenchef, Morten, kommer gerne med inspiration og forslag til festmenuer. Vi tilbyder forskellige festpakker – eksempelvis en pakke, hvor alt er inkluderet i syv timer.

Hvad er mere oplagt end at kombinere festen med overnatning, så behøver hverken I eller jeres gæster at bekymre sig om, hvordan de kommer hjem. Vi tilbyder gratis overnatning til værtsparret og overnatning til fordelagtige priser til jeres gæster.

Vil du booke?

Er du allerede sikker på, at du vil booke et ophold hos os? Så gøres det let og simpelt via vores online bookingformular. Denne finder du her eller ved at klikke på knappen herunder.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG VÆR OPDATERET

REFERENCER MØDER, KONFERENCER & FESTER

KYSTHOTELLET+ FÅ MERE UD AF DIT OPHOLD PÅ DJURSLAND

Velkommen til Kysthotellet

For at hjælpe dig bedst på vej, så er vi interesseret i at vide hvad du er på udkig efter.

Hotel popup